Vodič za kupovinu prave muške majice kratkih rukava

Muške majice kratkih rukava Vodič za Kupovinu

Ako ste muškarac koji želi ažurirati svoj ormar novim majicama kratkih rukava, došli ste na pravo mjesto. U ovom postu dat ćemo vam sveobuhvatan vodič za kupnju muških majica. Na kraju ove objave postat ćete stručnjak za muške majice kratkih rukava!

Kako odabrati pravu majicu katkih rukava

Kada je riječ o odabiru prave majice, postoji nekoliko stvari koje morate uzeti u obzir.
Pazite da vam majica dobro pristaje u ramenima i prsima i da je odgovarajuće duljine. Ne želite majicu koja je previše široka ili uska.
Druga stvar na koju treba paziti je tkanina. Potrebna vam je tkanina koja omogućuje prolaz zraka i neće vas znojiti.
Posljednje što treba uzeti u obzir je stil. Postoji mnogo različitih stilova majica, pa odaberite onu koja vam se sviđa i koja će se dobro uklopiti s ostatkom vaše garderobe.

muške majice bez rukava

Različite vrste muških majica kratkih rukava

Danas na tržištu postoje muške majice kratkih rukava različitih vrsta I stilova. Može biti pomalo zamorno pokušati odlučiti koja je prava za vas. Evo raščlambe najpopularnijih vrsta muških majica s kratkim rukavima koje će vam pomoći da donesete odluku.

Polo muške majice kratkih rukava: polo majica izvrsna je opcija za ležeran izgled. Sprijeda ima ovratnik i gumbe, koji je obično ušiven u ležerniju tkaninu. Polo majice obično se nose za ležerne događaje ili sportske dogodke.

Klasične muške majice kratkih rukava: Klasična majica je najobičnija opcija. Može se nositi samostalno ili nositi preko košulje ili džempera na kopčanje. Klasične Majice su dostupne u raznim bojama i stilovima.

Kako odrediti veličinu muške majice kratkih rukava

Postoji nekoliko stvari koje ćete morati uzeti u obzir prilikom određivanja odgovarajuće veličine muške majice kratkih rukava.

Prvo, morate znati veličinu vaših grudi. Da biste izmjerili grudi, omotajte mjernu traku oko tijela odmah ispod pazuha i iznad bradavica.
Provjerite je li traka poravnata po cijelom opsegu i zabilježite mjerenja. Zatim ćete morati znati duljinu rukava. Da biste izmjerili duljinu rukava, omotajte mjernu traku oko tijela od središta leđa, preko ramena i dolje prema zglobu.
Ponovno provjerite je li traka poravnana i obratite pažnju na mjerenja. Napokon, morat ćete znati veličinu vrata. Da biste izmjerili veličinu vrata, omotajte mjernu traku oko vrata odmah ispod Adamove jabuke.
Obratite pažnju na mjerenja i dodajte pola centimetar do 2 da biste dobili veličinu majice. Pomoću ova tri mjerenja trebali biste moći pronaći pravu veličinu majice.

Kako kupiti muške majice dugih rukava

1. Trebat će vam majica koja nije preuska ili previše labava – baš kako treba.
2. Trebat će vam majica koja je prozračna i udobna.
3. Trebat će vam elegantna i atraktivna majica.
4. Razmislite o cijeni. Trebat će vam majica koja je pristupačna i unutar vašeg proračuna.
5. Provjerite tablicu veličine. Budite biti sigurni da naručujete pravu veličinu košulje.
6. Pročitajte recenzije. Dobro je znati šta drugi kažu o tom tipu majice prije nego kupit
7. Ako I dalje niste sigurni koju košulju kupiti, zatražite mišljenje prijatelja ili člana obitelji.
Imajući na umu ove savjete, zasigurno ćete pronaći savršenu mušku košulju kratkih rukava.

Kako Održati majice novima duži period

Ako ste poput većine momaka, onda vjerojatno ne pridajete veliku važnost načinu na koji perete i njegujete odjeću. Ali ako želite da vaša odjeća traje dugo i izgleda dobro, važno je potrošiti malo vremena na učenje najboljeg načina njege. Evo nekoliko savjeta za njegu majica.

Pranje rublja

Operite majice u hladnoj vodi na nježnom ciklusu. Možete ih oprati i ručno ako ste oprezni. Ako ih perete u stroju, koristite blagi deterdžent i nemojte preopteretiti stroj.

Sušenje

Nikada ne stavljajte majice u sušilicu. Umjesto toga, objesite ih da se osuše. Ako morate koristiti sušilicu, upotrijebite najnižu temperaturu i izvadite ih čim se osuše.

Glačanje

Ako vam je majica naborana, možete je glačati. Ali budite oprezni da ne pretjerate. Glačajte na najnižoj postavci, koja će i dalje izgladiti bore.

Skladištenje

Preklopite majice i spremite ih u ladicu stola ili ormar. Ako ćete ih objesiti, upotrijebite vješalicu koja neće istegnuti vrat ili ramena.

Uz malo njege, vaše muške košulje s kratkim rukavima trajat će duže i izgledati bolje.

Najpopularniji stilovi muških majica

muske majice dugih rukava

Danas na tržištu postoji mnogo različitih stilova muških majica dugih I kratkih rukava Najpopularniji stil je majica na kopčanje koja se može nositi i u ležernim i u svečanim prigodama. Košulje na kopčanje dolaze u raznim tkaninama, uključujući pamuk, lan i poliester. Dostupne su i u raznim bojama, uzorcima i grafikama.

Još jedan popularan stil muške majice kratkih rukava je polo majica. Polo majice obično se izrađuju od pamučnih ili sintetičkih tkanina i dostupne su u raznim bojama, uzorcima i printovima. Polo majice obično se nose u ležernim prigodama, ali mogu se nositi i u svečanijim prigodama.

Ostali popularni stilovi muških majica uključuju Majice bez rukava i Henli majice.
Klasične Majice su obično izrađene od pamuka ili sintetičkih tkanina, a dostupne su u raznim bojama, uzorcima i grafikama.
Majice bez rukava obično su izrađene od pamuka ili sintetičkih tkanina i dostupne su u raznim bojama, uzorcima i grafikama.
Majice od poliestera obično su izrađene od pamuka ili sintetičkih tkanina i dostupne su u raznim bojama, uzorcima i printovima.