Ženske trenirke za svaki dan

Ženske trenirke su, kao i ženske tajice, jako udobna odjeća koja se već dugo koristi za mnogo više nego samo za sport i preživljavanje dana u svom domu. Danas mogu žene u takvoj odjeći na šetnju ili na piče sa prijateljicom. A šta je najbolje, ta ista odjeća prikladna je i za sport te svaki dan.donji dijel zenske-trenirke

Ženske tajice za svaku priliku

Zadnjih godina ovaj tip ženskih odjeća postao je jako popularan. Žene mogu da ih nose ispod haljina i suknja, pa čak i samostojno, umjesto druge sportske odjeće, kada se bave sportom ili idu na šetnju u prirodu. Baš zbog toga što su one tako svestrane, u trgovinama moguće je dobiti jako različite modele. Neki su jednostavni, u jednoj boji, bez ikakvih dodataka. A neki modeli su pravljeni atraktivnije, pa ih je moguće nositi i za prilike kao što su šetnja gradom, piče sa prijateljicom, obiteljska večera ili čak za na posao, ako tamo nema pravila o formalnoj odjeći.

A kako ih vole njihove mame, dječje tajice su vrlo popularne i kod djece. Djevojčice ih tako mogu nositi na slični način kao mame, samo što su dječji modeli obično višebojni i dosta puta dopunjeni različitim tiskom.

sportne-zenske-tajice

Ženske tajice jako su prikladne i za trudnice. U ranijim mjesecima trudnoće tako one mogu nositi obične modele, koje oblače i inače. Naime, ova odjeća jako je udobna i dosta rastezljiva, da se može prilagoditi promjenama tijela sa kojim moraju trudnice da se suočavaju. A postoje i modeli koji su baš pravljeni za trudnice, pa ih tako mogu nositi u kasnijim mjesecima trudnoće. Modeli za trudnice naime vrlo su udobni i pravljeni iz rastezljivih materijala koji rastu sa trbuščićem. Osim toga one su pravljene više, sa posebnim uloškom, koji zagrli trbuščić trudnice, da se ona osjeća još udobnije.

U Mani moguće je dobiti različite modele – kako modele za trudnice, tako i one klasične modele za svaki dan te modele sa slatkim detaljima, koji ih naprave atraktivnijim. Na volju su dugi modeli, pa i oni ¾, koji se više upotrebljavaju u toplijim danima. Najviše modela je crne boje, a moguće je dobiti i druge boje odjeće.

Ako vam trebaju sportski modeli, odaberite ženske tajice koje imaju u struku širu gumicu, a na nogavicama atraktivan print. Model je rastezljiv i vrlo udoban za nošenje, a uz to i neproziran. Za sport ili za različite prilike možete izabrati i jednobojni model crne ili melange sive boje, koji je pravljen od vrlo udobnog materijala, koji se dobro rasteže. A ako tražite atraktivnije modele, odaberite dugi model koji ima čipku na rubu nogavica. Udoban je za nošenje te prikladan za različite modne kombinacije. Sličan je i kraći, ¾ model, iz pamuka, koji isto tako ima čipku na rubu nogavice.

zenske-tajice-za-sport

Dječje tajice za mamine kćeri

Kako su vrlo popularni ženski modeli, popularne su i dječje tajice. One su slatke i udobne, a moguće ih je dobiti u različitim bojama. Na trgu mogu se naći dugi, kratki i ¾ modeli.

Dječje tajice koje čete naći u ovim trgovinama, jako su raznolike i atraktivne te udobne za nošenje. Slatki model sa leptirom ili srcem na nogavici u različitim dužinama očarati će svaku djevojčicu. A na volju su i klasični modeli u jednoj boji i atraktivnim natpisom. Sportske djevojčice razveselit će se modela koji imaju širu gumicu u struku, a na nogavicama sjajnu prugu. Model je jako udoban, rastezljiv i neproziran.

djecje-tajice-za-curice

Ženske trenirke za svaki ukus

I ženske trenirke u zadnjim godinama jako su popularne, samo što se danas najviše kupuju odvojeno, znači gornji i donji dio posebno. To omogućava različite kombinacije, a ako ima žena različite brojeve za gornji i donji dio, to je još prikladnije. U ovim trgovinama na volju je mnogo različitih modela ženskih trenirki, kako hlača tako i pulovera ili jakna. Kod hlača moguće je izabrati različite boje, kao što su crna, siva i ljubičasta. A na volju su i različiti modeli.

Obožavateljice klasike će se razveseliti običnih crnih sportskih hlača u jednoj boji, sa širom elastikom u struku te običnim cjevastim nogavicama u klasičnom ravnom kroju. Slične modele moguće je dobiti i u tamno plavoj i sivoj boji. Sportašice će obožavati trenirka hlače, koje su jako mekane i udobne te pravljene sa visokim udjelom pamuka. Na nogavici je atraktivna crta, koja model po izgledu napravi još više sportski. On je dostupan u crnoj i sivoj boji.zenske trenirke u sivoj broju

A one žene koje vole rendere na nogavicama, imaju na volju jako velik izbor različitih boja i modela sportskih hlača u jednoj boji i sa različitim napisima. Osim sportskih hlača na volju su i različiti puloveri te jakne. Atraktivan je recimo ženski gornji dio trenirke koji ima okrugli izrez, a na dugim rukavima su renderi. Ženska trenirka ima sprijeda motivacijski print, a dole ima ušivenu traku za vezanje, sa kojom je moguće regulirati širinu.

Isto tako je jako atraktivan model sa kapuljačom, koji se kopča na patentni zatvarač. U ovratniku ima traku za vezanje, na rukavima render, a dodana su i dva džepa. Žene će na ovom modelu još posebno oduševiti cvjetni print po cijeloj površini na sivoj ili roze podlozi.