Žensko donje rublje za udobnost i atraktivnost

Žensko donje rublje mora biti lijepo i praktično, kako bi se žena u njemu dobro osjećala. Grudnjaci moraju se sasvim skladati sa oblikom i veličinom ženskih grudi, a ženske gaćice moraju biti prije svega udobne.

Ženske gaćice i grudnjaci za svaki ukus

zenski-grudnjak

U Mani naći ćete jednobojne grudnjake iz pamuka, a i one simpatične u različitim bojama i lijepim uzorkom. Ako volite klasiku, izaberite jednobojni grudnjak u crnoj ili bijeloj boji. Dobar izbor bit će i takav u boji kože, koji će se lijepo sakriti ispod košulje. Naime, da bi košulja dobro izgledala, bolje je, da se kroz nju ne vidi vaše rublje.

Ovi klasični grudnjaci napravljeni su od mješavine pamuka, imaju podstavljene košarice i ušivene žice. Vrlo su udobni i dobro stoje ispod bilo kakve odječe.
A ako se vam više sviđaju grudnjaci sa slatkim uzorcima, izaberite crveno-bijelog sa uzorkom malih srca ili roza-bijeli uzorkom cvijetića.

U radnjama ovog trgovca moguće je dobiti grudnjake različitih brojeva, čak i onih većih:
– 70, 75, 80, 85 i 90 B;
– 75, 80, 85, 90 i 95 C.

Osim grudnjaka čeka vas i velik izbor ženskih gaćica. Možete da dobijete pojedinačne gaćice, a i setove od 3 komada. U asortimanu naći ćete klasične jednobojne modele u crnoj ili bijeloj boji te boji kože. Setove različitih boja. Pa i ženske bokserice u crnoj ili bijeloj boji. A na volju su i modeli opremljeni čipkom. Modeli su pravljeni iz ugodnih materijala za nošenje.

Osim klasičnih modela, možete da izaberete i posebno zanimljive modele sa različitim tiskom i likovima. Očarat će vas crno-roza setovi „Amore“ ili „Love“ – oboje znači ljubav. Ako više volite bijelu i crvenu boju, onda možete ove setove dobiti u takvim bojama. Ako vam nedostaje Božić, još uvijek možete dobiti modele sa slatkim božićnim motivima. A ljubiteljice crvene boje i točkica isto tako imat ćete veliki izbor.
Žensko donje rublje dostupno je u brojevima S, M, L, XL i XXL.

Osim ženskog donjeg rublja kod ovog trgovca dobit ćete i puno atraktivnih modela ženskih pidžama i potkošulja te čarapa. Potkošulje su stvarno praktične, da vam nije zima. A pomoću njima možete zaštiti i vaše bubrege te krst od hladnog zraka.

ugodno-zensko-donje-rublje

Ženska pidžama mora biti pre svega udobna

Kao što to važi za žensko donje rublje, i odjeća za spavanje mora biti pre svega udobna. To znači, da se mora svaka žena u njoj dobro osjećati. Nigdje ne smije, da je steže, a uz to mora da bude i udobna te dovoljno široka da omogućava prijatno spavanje. Najbolja odjeća za spavanje koži omogućava da diše, mekana je i udobna. A ako je uz to i lijepa, onda je to pun pogodak.
Na volju su različiti modeli ženskih pidžama. One su pravljene ili iz pamuka ili iz drugih za nošenje ugodnih materijala. A modeli koji su na volju su stvarno različiti i atraktivni. Odjeća za spavanje je različitih boja i motiva.

Žene možete da birate između klasičnih modela tamno plave ili svijetlo roza boje sa cvjetnim uzorkom. Odjeća ima duge rukave i dug donji dio, a moguće ju je dobiti u brojevima M, L, XL i XXL. Gornji dio uljepšan je cvjetićima, malim gumbima te čipkom, a donji dio je jednobojan, u tamno plavoj ili svijetlo roza boji. Osim klasičnih modela, možete da izaberete i takve sa atraktivnim likovima i tiskom. Provjerite žensku pidžamu sa melange sivim gornjim djelom, sa slatkim likom sjevernog medvjeda i simpatičnim napisom „warm&cozy“ – toplo i udobno, i jednobojnim donjim dijelom u svijetlo roze boji, koja se odlično slaže sa sivom. A možda će vas više oduševiti model sa svijetlo roza gornjim djelom sa likom slatkog miša i napisom „I love U“ – volim te, te svijetlo sivim donjim djelom ukrašenim likom polarnog medvjedića. Možete da kombinirate i jednu i drugu.

zenska-pidzama

Ako želite nešto u trendu, onda izaberite model u svijetlo roza boji sa velikim napisom „PJ’S“, šta znači pidžama, i donjim dijelom isto tako u svijetlo roza boji, ukrašenim malim srcima. Sa ovim modelom dobro se slaže model u melange sivoj boji napisom „Adore“ – obožavati, te donjim djelom u istoj boji, ukrašenim različitim manjim uzorcima. Vrlo atraktivan je i model u kombinaciji tamno plave i roza boje, sa napisom „Nap Queen“ – kraljica drijemanja, na tamno plavoj podlozi na gornjem dijelu i roze donjeg dijela sa uzorkom srca. Ili gornjim dijelom u svjetlijoj plavoj boji napisom „lazy“ – lijen, i tamno plavim donjim dijelom sa uzorkom srca.

Ljubiteljice slatkih životinja zaljubit ćete se u model sa slatkim psom sa naočalama i kavom te sličnim donjim dijelom. Ili odjećom za spavanje sa kratkim rukavima, sa motivom slatke uspavane koale na roze podlozi te jednobojnim tamno plavim donjim dijelom. Zanimljiv je i sličan model koji je ukrašen cvjetovima.
Umjesto ovog tipa odjeće za spavanje, možete izabrati i žensku spavačicu u crvenoj ili sivoj boji, dugih rukava, sa božićnim motivom.